Therapiepaardje op bezoek

Therapiepaardje zet zich graag in voor kinderen en volwassenen in zorginstellingen, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, psychiatrie en op verzoek komen wij ook bij u thuis als u aan huis gebonden bent of een laatste wens heeft.

 

Heeft u een andere zorgvraag? Alles is bespreekbaar.

 

Afspraak maken

Wij brengen graag een bezoek aan uw zorginstelling.
Onze bezoeken duren gemiddeld 1 a 1,5 uur en afhankelijk van onze vrijwilligers, komen wij met 1, 2 of 3 paardjes.


In overleg met u, kan de afspraak worden ingepland op de volgende dagen;  dinsdag / woensdag / donderdag (andere dagen zijn in overleg mogelijk en de weekenden alleen als dit niet anders kan zoals een laatste wens)

U kunt het aanvraag formulier invullen of bij vragen ons bellen op telefoonnummer 0652539089


Op het aanvraag formulier staat een vraag of de vloeren makkelijk schoon te maken zijn.

Onze paarden zijn voor 80% zindelijk, maar een ongelukje, door bijvoorbeeld spanning, kan altijd gebeuren. Om enigszins voorbereid te zijn, hebben wij een tas met poepzakjes en schoonmaakdoekjes mee.

 

Kosten bezoek

Voor een bezoek aan uw locatie met de therapiepaardjes vragen wij € 75,- per bezoek, dit is exclusief de reiskosten van € 0,25 cent per kilometer. Bevindt de locatie zich in Deventer, dan betaalt u geen reiskosten.

* Vanaf 1 maart word dit bedrag € 90,- per bezoek excl. reiskosten, heeft u voor 2019 al een bezoek ingepland, blijft deze € 75,-


Is dit bedrag voor u privé of voor een instelling ècht niet haalbaar, stuur dan een mailtje zodat wij samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing.