Mijn naam is Annebé Temminck,  oprichtster en duizendpoot binnen Therapiepaardje.
Sinds mijn jonge jaren zijn paarden al belangrijk in mijn leven, dit bleef ook in mijn volwassen stadium. In 2007 ontmoette ik een man-met-paard die mijn leven verrijkte en hebben wij samen een "ponyverliefde" dochter.
Paarden zijn voor ons een levensstijl en horen bij de dagelijkse bezigheden. Het was ook niet zo vreemd dat ik mijn werk in de paardenwereld ging zoeken.


Na diverse opleidingen, cursussen, begon ik in 2012 een eigen stal met rijlessen voor jong en oud, bitloze hoofdstellen passervice en voorlichting, coaching met paarden, leiden van buitenritten en het maken van schapenvachtzadels.
Door verhuizing naar een andere locatie geef ik nog incidenteel les aan ruiters met angst en kinderen die een manege te druk vinden.

De psychologische kant van paarden trok mij enorm aan, zij werken als krachtige spiegel van onze perfectie en imperfectie.

Door middel van coaching, werken met paarden één op één of in een groep en dan de taal van de paarden te vertalen naar de mens, dat is een kracht en vooral een fantastische ervaring!

 

"If your nerve deny you

    Go above your nerve"
                                                                       ~ Emily Dickinson ~