Gastenboek


Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Therapiepaardje (zondag, 19 maart 2017 09:20)

  Welkom op ons gastenboek

 • #2

  Mike Withaar (woensdag, 07 juni 2017 13:09)

  Op 31 mei hebben we hoog bezoek gehad! Therapiepaardje Cara is in de Weijdehof geweest.
  Bewoners en personeel hebben van dit lieve beestje genoten. Ze is heel geduldig en maakt contact op allerlei manieren. Ieder mens is weer anders en reageert anders, Cara weet precies hoe ze met deze verschillen om kan gaan.
  Ook de begeleiding van Annebe en haar collega is geweldig, ze zorgen ervoor dat zowel het paardje als de bewoners zich op hun gemak voelen.
  We maken snel weer een afspraak!

 • #3

  Angela Wilkens (dinsdag, 13 juni 2017 12:32)

  Sinds 'n aantal maanden krijgen we regelmatig bezoek op Humanitas van Annebé met een van haar minipaardjes; het begon allemaal op 14 maart...het 1ste bezoek van paardje Jip. Het was geweldig en de bewoners hebben genoten van dit lieve, schattige en aaibare beestje. Ook voorbijgangers bleven belangstellend kijken naar dit prachtige paardje en hoe vertederend de bewoners er mee om gingen. Een bewoner werd er zelfs heel rustig van. Natuurlijk werd er ook spontaan gezongen "er staat 'n paard in de gang" en daarbij had iedereen veel lol.
  Inmiddels hebben we ook al paardje Woezel op bezoek gehad en zelfs de T.V. (radio GA GA en Hart v. Nederland) Erg spannend en al met al vinden de bewoners en ik het prachtig wat Annebé met haar paardjes allemaal van moois teweeg brengt. Een groot succes dus!

 • #4

  Melanie van der Ham (maandag, 02 oktober 2017 15:42)

  Op 31 augustus bracht Annebe en haar team voor het eerst een bezoek aan Verpleeghuis Monteverdi in Zoetermeer, samen met de paardjes Woezel en Elmo. Wat was het een belevenis om te zien de contacten tussen mens en dier. Op een van onze afdeling vroeg een bewoonster of het buiten sneeuwde dit omdat Woezel allemaal witte vlekjes op zijn billen heeft. zo een mooie reactie. Met de paardjes op bezoek kwamen er ook veel verhalen los en werden de paardjes geknuffeld en geaaid, ook vergaten bewoners dat ze een middag dutje wilde doen deze werd overgeslagen. Een aantal familie leden hadden deze dag vrij genomen om deze bijzondere activiteit van dichtbij mee te maken. Ook mooi om te zien dat er een aantal bewoners in de tuin zaten te genieten van het zonnetje en Woezel en Elmo het gras even kwamen maaien.
  Volgende afspraak staat al weer gepland.